2019.10.22
Office Xpo Well Konferencia

Az 2019-es Office XPO konferencia és kiállítás szombaton befejeződött, de a WELL minősítés kommunikációja számára új dimenziók nyíltak.








A HUGBC által szakmailag mentorált színvonalas Well előadások sorozatában arról szóltunk, hogy a Well minősítésnek milyen fogadtatása volt az eddig elmúlt 18 hónapban, és hazánk elsőként regisztrált befejezett irodai projektjének milyen visszhangja érzékelhető.







Az Europa Design standját ezúttal a a Well minősítés 25 éves előképeinek és jövőbeli kommunikációjának szemléltetésére rendeztük be.





A legfontosabb üzenet, hogy fel kell állítani egy együttműködő csapatot, amelyben a HR-nak kiemelt szerep jut, de a további 5 szereplő: megrendelő, üzemeltető, beszállító, építész-belsőépítész és a well tanácsadó is egyaránt nélkülözhetetlen a közös siker érdekében.
Meghívásunknak megfelelően standunkon mindenki megtalálhatta a maga „székét” és ennek megfelelően folyt a folyamat és az eddigi eredmények ismertetése. Rengeteg ötletet, felajánlást, és főleg új projekt ötletet kaptunk és legfőképpen rengeteg kérdésre sikerült választ adnunk, leginkább saját tapasztalatunk alapján.



Az UBTECH Robotics Cruzr WELL robotunk rövid kérdőív kitöltése után előminősítette játékos formában az OfficeXpo-ra látogatók Well irodaKÉPESSÉGÉT. A válaszadókat ezután egy nagy öleléssel jutalmazta.







A standunk másik fókusza pedig a Well szellemiségének megfelelően az emberről szólt. Kreatív játékos formában mindenki megmutathatta, hogy őt mi teszi boldoggá, kreatívvá, produktívvá és kiegyensúlyozottá a Well támogatott fejezetei közül.



Ez a program is az együttműködésről szólt!
Köszönjük a lelkes közreműködést minden kedves érdeklődő látogatónknak! 
Folytatjuk a kommunikációt és a munkát!
WORKS WELL
 

 

Contact

EUROPA DESIGN, WELL POINT


EUROPA DESIGN, WELL POINT
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Email
minosites@welliroda.hu
Kövessen minket!


Irodakereso.info Well Iroda Well Iroda http://www.europadesign.hu/


Adatkezelési tájékoztató